Solskjer: Matić van stroja nekoliko nedelja

Svetski sport - Ponedeljak 25.02.2019 - 12:24

Veliki pehovi zadesili su Mančester junajted uoči i tokom derbija sa Liverpulom koji je završen bez golova.

Povredio se u subotu na treningu FOTO: Getty Images Povredio se u subotu na treningu FOTO: Getty Images
Jedna od najneugodnijih činjenica je da će u narednih dve do tri nedelje biti bez reprezentativca Srbije Nemanje Matića, koji se povredio u subotu na treningu.
 
Menadžer "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer je objasnio u čemu je problem, a sva je prilika da će propustiti i revanš meč u Ligi šampiona sa Pari Sen Žermenom.
 
"Veliki udarac za nas, povredio je butni mišić, biće odsutan sa terena nekoliko nedelja. To je jedna od onih stvari sa kojima se morate suočiti i izboriti. Nemaja sa svojim velikim iskustvom je bio vitalan za našu igru. Mladi Skot Mektomini je igrao i ranije velike mečeve, kao i još dosta momaka iz akademije", nagovestio je Solskjer da će zamene morati da potraži u omladinskom pogonu. 
 
Junajted u sredu u veče gostuje u 28. kolu Premijer lige na "Selhurst parku" ekipi Kristal Palasa. Problem je što Solskjer osim Matića neće moći da računa ni na Andera Hereru, Džesija Lingarda, Huana Matu, a Markus Rašford je meč sa Liverpulom završio hramajući. 
 
"Ako Markus bude igrao, biću stvarno iznenađen. Nikada ovako nešto nisam video. Tri povrede zadnje lože u prvom poluvremenu? Nestvarno", izjavio je norveški stručnjak.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: