Solskjer: Uspeli smo, vratili smo klub u evropski vrh

Svetski sport - Četvrtak 07.03.2019 - 14:15

„Mi smo Mančester Junajted, a ovo je bila naša noć“, kaže v. d. trenera Crvenih đavola

"Želeli smo još golova" FOTO: AFP
"Fantastično" - tako je Ole Gunar Solskjer u jednoj reči opisao sve ono što se večeras dogodilo na terenu Parka prinčeva. Njegov vrtić sa Old Traforda priredio je veliko iznenađenje izbacivši Pari Sen Žermen pobedom u revanšu od 3:1.
 
"Vera u mojim igračima, u ovom timu, to je ono što sam želeo da vidim kod njih večeras. Počeli smo fantastično, planirali smo da postignemo prvi gol, ali nismo ga baš očekivali posle dva minuta igre. To nam je i otvorilo utakmicu, želeli smo još golova. Uvek postoji sumnja i strah kod penala. Igrao sam Ligu šampiona s Moldeom protiv Bazela pre nekoliko godina, moj igrač je promašio šut i ispali smo. Večeras mi se vratilo", rekao je Solskjer.
 
Norvežanin posebno hvali hrabrost Markusa Rašforda.
 
"Njemu je tek 21 godina, a već je pod ogromnim pritiskom. Međutim, momak je neustrašiv, ne boji se nikoga. On i Romelu su bili fantastični večeras. To je Liga šampiona, golovi su im posao. Pripremao sam ih sinoć uz utakmicu Reala i Ajaksa. Mislim da su shvatili da bi i njihova sudbina mogla da bude slična. Uspeli smo, vratili smo se u evropski vrh. Očekivano, mi smo Mančester Junajted, a ovo je bila naša noć. Naš tim je mald i svež, ima puno energije, a to se videlo i po golu koji smo postigli", zaključio je i dalje vršilac dužnosti trenera Mančester Junajteda Ole Gunar Solskejer.
Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: