Solskjera ne brine deveta pozicija na tabeli

Svetski sport - Utorak 03.12.2019 - 13:19

Mančester junajted nastavlja da se muči iz meča u meč, ali Ole Gunar Solskjer kaže da nije zabrinut.

Nastavlja da se muči iz meča u meč FOTO: AP Nastavlja da se muči iz meča u meč FOTO: AP
"Crveni đavoli" su nakon šokantnog poraza u Astani (2:1) u Ligi Evrope u četvrtak, razočarali navijače i u Premijer ligi.
 
Remizirali su 2:2 sa Aston Vilom na svom "Old Trafordu", pa posle 14 utakmica imaju samo 18 bodova na očajnom devetom mestu na tabeli.
 
"Ne bih pričao o tabele da smo postigli gol više jer bismo onda bili peti, tako da tabela trenutno nije briga za mene. Glavni zadatak je da povežemo tri-četiri dobre utakmice zaredom. U mnogo utakmica smo vodili, ali na kraju nismo pobedili, kao prošlog vikenda protiv Šefilda kada smo odigrali 3:3, a vodili smo 3:2. Takve situacija moramo pretvarati u pobede", rekao je Solskjer.
 
Junajted je osvojio samo dva boda protiv nominalno lakših rivala u poslednja dva kola PL, a "Đavole" sada čekaju dva teška ispita – na Old Traford stiže zahuktali Totenhem pod vođstvom bivšeg šefa Žozea Murinja, a potom gostuju gradskom rivalu Mančester sitiju koji više ne sme da gubi bodove ako želi da stigne Liverpul u borbi za titulu.
 
Nakon toga, Junajted zatvara ovogodišnji nastup u Evropi. Več je zborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, ali će u poslednjem kolu da se bori sa AZ Alkmarom za prvo mesto u grupi i nominalno lakšeg rivala u šesnaestini finala u februaru.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: