Španci o Barseloni: "Kolaps", "Tuga", "Nula"

Svetski sport - Četvrtak 09.12.2021 - 13:32

Fudbaleri Barselone prvi put posle 21 godine neće igrati u nokaut fazi Lige šampiona.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Porazom od Bajerna od 3:0 izgubljene su sve šanse da tim Ćavija Ernandeza ove sezone dođe do pehara elitnog takmičenja UEFA, a španski mediji su se žestoko obrušili na ekipu.
 
Na naslovnici "Marke" je slika očajnog Đerara Pikea uz naslov "Kolaps". 
 
Dnevnik "Sport" je konstatovao da je to bilo "tužno zbogom Ligi šampiona", dok je "Mundo Deportivo" doneo tekst pod naslovom "Ispod nule", aludirajući da su se Ćavijevi izabranici smrznuli na gostovanju u Minhenu u svakom pogledu.
 
S druge strane, "As" je konstatovao da je ovo "istrijska katastrofa" za klub koji je u velikim finansijskim problemima.
 
U tekstu pod naslovom "U paklu" kaže se da je ovo "istorijski debakl Barselone koja prvi put u 21 godini nije uspela da prođe grupnu fazu i koja je osuđena na Ligu Evrope".
 
 
Kako god bilo, citiraju se reči trenera Ćavija, koji je nedavno preuzeo kormilo po odlasku Ronalda Kumana.
 
"Ovo je naša realnost. To je situacija sa kojom se suočavamo i to moramo da uradimo dostojanstveno. Od danas počinje nova era i novi proces. Razočaran sam. To je realnost i čini me tužnim. Ipak, moramo se suočiti sa ovim. Nema drugog načina", rekao je Ćavi.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: