Spektakl – Lejkersi posle drame slomili hrabri Majami!

Svetski sport - Sreda 07.10.2020 - 13:33

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su rezultatom 102:96 pobedili Majami Hit u četvrtom meču NBA finala.

Dramatična završnica meča FOTO: Getty Images Dramatična završnica meča FOTO: Getty Images
Los Anđeles Lejkersi su u dramatičnoj završnici zahvaljujući sjajnom Entoniju Dejvisu i Kentavijusu Koldvel Poupu uspeli da slome Majami,
 
Oni sada imaju prednost od 3-1 u seriji, a ekipe Lebrona Džejmsa ne gube u takvim situacijama.
 
Lebron Džejms je imao dabl-dabl, 28 poena i 12 skokova uz 8 asistencija, ali i 6 izgubljenih lopti. Dejvis je imao 22 poena, 9 skokova i 4 asistencije, a heroj Koldvel Poup 15 poena uz 3 skoka i 5 asistencija.
 
Na drugoj strani je Džimi Batler ponovo bio sjajan, 22 poena, 10 skokova i 9 asistencija, Hiro je imao 21, Robinson 17, a Adebajo 15 postignutih poena.
 
Pravu ratničku utakmicu su nam pružili košarkaši Lejkersa i Hita i to se videlo već od samog starta utakmice, koja je u prvih pet minuta bila potpuno izjednačena i bilo je 10:10.
 
Kentavijus Koldvel Poup je postigao 8 od 10 poena Lejkersa, a zanimljivo je da Lebron Džejms u ovom delu meča nije uputio nijedan šut ka košu Majamija, da bi njegovi prvi poeni bili „brutalno“ zakucavanje u kontri.
 
Majami je imao prednost, ali su Lejkersi na krilima ovog zakucavanja uspeli da dođu do preokreta i poveli sa 21:18.
 
Džimi Batler se još jednom priključio kada je bilo potrebno i postigao 11 poena u prvom kvartalu, koji je završen sa 25:20 u korist tima iz Los Anđelesa.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: