Sraman sukob: Pobeda Milana u senci SVAĐE Gatuza i Bakajoka - neko će leteti! (VIDEO)

Svetski sport - Utorak 07.05.2019 - 11:32

Fudbaleri Milana savladali su Bolonju u 35. kolu Serije A sa 2:1, a čitava javnost na Apeninima priča o sukobu Đenara Gatuza i Tjemuea Bakajoka.

Italijan i Francuz su razmenili teške reči FOTO: Printscreen Italijan i Francuz su razmenili teške reči FOTO: Printscreen
Italijan i Francuz su razmenili teške reči u toku duela, tačnije u 26. minutu, a pozajmljeni igrač Čelsija je navodno opsovao legendu "roso-nera".
 
Ovaj je uzvratio sa: "Obračunaćemo se mi posle utakmice", a nije tajna da je vezista "plavaca" već duže vreme na tankom ledu.
 
Isto tako, uprava Milana nije zadovoljna kako Gatuzo obavlja posao, međutim, čini se da je "crv" u čitavoj priči ovog puta ipak Bakajoko.
 
Sve je počelo tako što se Tjemue pobunio jer ga Đenaro nije uveo u igru nakon povrede Lukaša Bilje, što je bila jedina logična odluka u tom trenutku.
 
Bakajoko je 2017. godine stigao kao veliko pojačanje na "Stamford Bridž", međutim, nije se snašao pa je vrlo brzo prosleđen na pozajmicu.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: