"Šta to njemu fali? Prebio bi čak i Drogbu"

Svetski sport - Nedelja 24.05.2020 - 12:07

Virdžil van Dajk je trenutno najbolji štoper Premijer lige, po mnogim mišljenjima stručnjaka.

Najbolji defanzivac lige svih vremena? FOTO: Getty Images Najbolji defanzivac lige svih vremena? FOTO: Getty Images
Međutim, ne slažu se svi da je najbolji defanzivac lige svih vremena.
 
Nedavno je to istakao Mihael Balak koji je rekao da Holanđanin ima sreće jer nije igrao u vreme Drogbe, Širera, Anrija, Runija, Teveza i drugih golgetera.
 
Odgovor je stigao od bivšeg igrača Liverpula Stiva Nikola, koji je rekao da bi Van Dajk još kako mogao da se izbori sa, naveo je, Drogbom.
 
"Baš me zanima čime to iz Van Dajkove igre Balak nije zadovoljan? Gledamo li fizičku snagu? Da li mi stvarno govorite da Van Dajk ne bi mogao da fizički 'prebije' bilo kog Drogbu? Bilo bi to odlično videti, ali nemojte mi reći da bi Drogba bio glavni u toj priči", rekao je Nikol za "ESPN".
 
Zatim je nastavio da analizira štopera "crvenih".
 
"Što se tiče brzine, ne vidim nikoga ni u Premijer ligi ni u Ligi šampiona da može da ga pretrči. Dakle nije ni to problem. Da li dobro igra nogama? Da, Van Dajk dobro igra nogama. Voleo bih da vidim koji je to deo Van Dajkove igre koji bi mu pravio problem protiv napadača koje je naveo", istakao je Nikol.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: