Suarez se izlanuo: Otkrivena prva ‘bomba’ Barselone u prelznom roku

Svetski sport - Subota 05.05.2018 - 11:24

Urugvajski napadač šokirao je javnost kada je slučajno otkrio velike planove Barselone i aktivirao ‘transfer bombu’.

Suarez šokirao FOTO: EPA Suarez šokirao FOTO: EPA
Izgleda da je sve gotovo. Barselona dobija novog napadača, a nije reč o povratku Nejmara. Naime, Luis Suarez je bio neoprezan kada je davao izjavu za medije.
 
– Ponosan sam kada vidim da u naš tim dolaze kvalitetni igrači kao što je Antoan, isto kao što su bili i Dembele i Kutinjo. Grizman je igrač koji donosi ogroman kvalitet i pravi razliku, jer već godinama igra na najvišem nivou. On je ključan igrač Atletiko Madrida i to je fundamentalno – rekao je Suarez za urugvajski radio ‘Rinkon’.
 
On je naglasio i da se ne boji za svoje mesto u startnoj postavi.
 
– On ne dolazi da bi zauzeo bilo čije mesto, već da bi osvajao trofeje i postigao velike stvari. Biće dobrodošao u naš tim – naglasio je Suarez.
 
Barselona će očigledno platiti otkupnu klauzulu od 100 miliona evra, a Grizman će dobiti dres sa brojem sedam, koji je poslednji nosio Arda Turan.
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: