SUD PRESUDIO: Nejmar oslobođen optužbi za silovanje

Svetski sport - Četvrtak 08.10.2020 - 12:11

Brazilski sud doneo je presudu u slučaju silovanja u koji je umešan fudbaler PSŽ Nejmar.

Nejmar negirao krivicu u oba slučaja FOTO: AP Nejmar negirao krivicu u oba slučaja FOTO: AP
Kako prenosi agencija "AP", koja je imala uvid u dokumenta i odluku donetu 2. oktobra. 
 
Sudija Marsel Laguna Duke Estrada je rekao da se istraga mora završiti, a slučaj silovanja zatvorio je drugi sudija u odvojenom procesu pre više od godinu dana. Tada je Nejmar oslobođen optužbi. 
 
Nejmar, koji je trenutno sa reprezentacijom Brazila na pripremama za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, neprestano je negirao krivicu u oba slučaja.
 
On je bio pod istragom odeljenja za visokotehnološki kriminal države Rio zbog nedozvoljenog objavljivanja fotografija i poruka žene koja ga je optužila za silovanje, što je moguće kršenje njene privatnosti na internetu.
 
Taj materijal osvanuo je na internetu. FUdbaler je rekao da je fotografije postavio njegov tim zadužen za odnose sa medijima. 
 
Brazilska manekenka Najila Trinidade optužila je Nejmara za silovanje u jednoj hotelskoj sobi u Parizu, u maju 2019. godine.
 
Optužba je odbačena zbog nedostatka dokaza, a protiv manekenke je podneta tužba zbog navodne lažne prijave o zločinu.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: