Trener Milana nakon bruke: Ako ovako budemo igrali, Zvezda će nas osramotiti

Svetski sport - Nedelja 14.02.2021 - 21:18

Prethodnih dana su iz tabora Milana dolazile informacije da je timu Stefana Piolija prioritet ove sezone učinak u Seriji A.

Stefano Pioli FOTO: AFP Stefano Pioli FOTO: AFP
Zbog toga je najavljven i kombinovani sastav za prvi meč sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope, ali onda je došao poraz - i to od tima iz donjeg dela tabele.
 
Specija je savladala Milan sa 2:0, što je bio prvi kiks "rosonerima" na gostovanju u prvenstvu još od decembra 2019. godine.
 
Nakon utakmice, Pioli je istakao da je njegov tim zasluženo izgubio bodove.
 
- Moramo da reagujemo i hoćemo to da uradimo. Specija je zasluženo pobedila, ovo je naš prvi zasluženi poraz u sezoni. Nismo imali dovoljno kvaliteta i intenziteta, pa su naši protivnici to iskoristili. Biće to dragocena lekcija za sve nas. Shvatićemo da će nas protivnici osramotiti ako ne budemo na potrebnom nivou, rekao je Pioli.
 
Trener Milana je svestan svojih grešaka u porazu od Specije.
 
- Mi nismo tim sposoban da ružno pobeđuje. Trudimo se da se fokusiramo na dodavanja i tempo, pa ako nam to nedostaje nismo toliko efikasni. Mučili smo se tokom celog meča. Ništa nam nije polazilo za rukom, od mog izbora igrača do njihovih partija na terenu. Moramo da dokažemo da Milan nije ovakav tim, dodao je trener Milana.
 
Pioli je svestan da će morati da podignu formu pred četiri važne utakmice u deset dana. Dve protiv Crvene zvezde, te duele sa Interom i Romom.
 
- Svesni smo koliko je ovaj učinak loš. Svesni smo i koliko su naredni mečevi teški za nas. Ali, svesni smo i za šta je sve ovaj tim Milana sposoban. Moramo se vratiti na pravi put. Napuštamo teren pognute glave, ali već od sutra ćemo ustati, zaključio je Pioli.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: