UEFA demantuje da je SZO predložila suspenziju fudbala

Svetski sport - Sreda 22.04.2020 - 14:13

UEFA je demantovala navode pojedinih medija da je Svetska zdravstvena organizacija predložila da se internacionalni fudbal suspenduje sve do kraja 2021. godine.

UEFA je demantovala navode pojedinih medija UEFA je demantovala navode pojedinih medija
UEFA i SZO su prošle nedelje imale video-konferenciju koja je trebalo da traje jedan sat, ali se navodno odužila na dva i po sata zbog gorućih problema vezanih za pandemiju.
 
Mediji tvrde da je SZO predložila rigoroznu meru koja bi šokirala sve ljubitelje fudbala u svetu, a to je da se velika fudbalska takmičenja stopiraju sve do kraja naredne godine. To znači da se ne bi igrala Liga šampiona, a da bi Evropsko prvenstvo ponovo moralo biti pomereno.
 
UEFA je prethodno objavila da će predložiti svim nacionalnim savezima da završe takmičenja za tekuću sezonu ukoliko je to moguće. Ostaje pitanje kada će to biti urađeno, kao i na koji način će biti odigrana završnica Lige šampiona.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: