Usein Bolt u ulozi NBA zvezde(VIDEO)

Svetski sport - Subota 16.02.2013 - 12:51

Prvog dana NBA Ol-star vikenda u Hjustonu je odigran i revijalni susret poznatih ličnosti, a najviše pažnje među takvima koji su se našli na parketu izazvao je najbrži čovek današnjice, Jusein Bolt.

Sjajani sprinter sa Jamajke ovoga puta nije bio deo pobedničkog tima. Nastupio je za "Istok", čiji je "šef stručnog štaba" bio Oklahomin plejmejker Rasel Vestbruk, a trijumf od 58:38 pripao je "Zapadu", čiji je "trener" bio Džejms Harden, košarkaš Hjustona koji će dan kasnije nastupiti na Ol-star utakmici.

No, iako su za Hardenov "zapad" nastupili i NBA velikani Klajd Dreksler i Dikembe Mutombo, a za "istok" bišvi Sparsi Šon Eliot i Brus Bouven, Bolt je privukao najviše pažnje kada je jedan napad svoje ekipe završio - zakucavanjem sa dve ruke.
 
No, koraci koje je tada napravio, za rivale su bili sporni. "Ne može devet koraka da se pravi sa loptom u ruci", u šali su iz pobedničke ekipe dobacivali tada sudijama, mada ih je Bolt uveravao da su bila samo dva, nakon čega je prasnuo u smeh.
 
No, nije to bilo sve od Juseina Bolta na ovoj zabavi za ljubitelje košarke. Sa MVP-om ove utakmice, omalenim Kevinom Hartom zvezdom TV parodije "Pravi muževi Holivuda", trkao se ko će brže da pretrči teren "do onog koša i nazad" vodeći loptu i poentirajući na obe strane terena.
 
Hart je, na kvarno - pre signala, pobegao sprinteru sa Jamajke, koji je možda i mogao do pobede u drugom delu trke da nije ostao da "visi" na obruču nakon zakucavanja. Nasmejan, kakvog ga jedino i znamo, priznao je "poraz".

Blic

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: