"VAR nije dobar, zbog nosa mogu da vam ponište gol"

Svetski sport - Sreda 04.12.2019 - 14:07

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin rekao je da nije zadovoljan kako funkcioniše VAR tehnologija, kao i da mora nešto da se promeni.

"VAR oduzeo spontanost u igri" FOTO: AFP/Getty Images
"Ako imate veliki nos mogu da vam ponište gol zbog ofsajda", rekao je Čeferin, a potom dodao da je VAR oduzeo spontanost u igri.
 
"Pogledajte Englesku, tamo se neke stvari ni ne proveravaju. Sa druge strane, u Italiji gledaju situacije po pola sata, ne sviđa mi se sve to. Pomoćne sudije više uopšte ne dižu zastavicu, samo čekaju, čekaju i čekaju. Fudbaleri su prestali da se raduju golovima i prvo čekaju da vide šta će VAR reći".
 
Prvi čovek evropskog fudbala rekoa je da neke stvari moraju da se reše.
 
"Nedavno smo u Nionu imali sastanak sa najboljim trenerima sveta. Bili su tu Jirgen Klop, Pep Gvardiola, Maks Alegri, Karlo Anćeloti i Zinedin Zidan. Predstavnik sudija Roberto Rozeti pokazao je jednu situaciju igranja rukom i pitao da li je to penal? Polovina je rekla DA, druga da nije. To mora da se reši", rekao je Čeferin.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: