Vraća se prvak sveta u snukeru Roni O'Saliven (VIDEO)

Svetski sport - Sreda 27.02.2013 - 09:44

Prvak sveta u snukeru Roni O’Saliven objavio je da će braniti svetsku titulu u aprilu u Šefildu.

Jedan od najboljih igrača u istoriji snukera nije se takmičio od prošlog novembra zbog ’privantnih razloga’.

On je imao vremena do 28. februara da odluči da li će braniti titulu prvaka sveta osvojenu prošle godine.

„Bilo mi je dosadno. Bio mi je potreban odmor, a sada mislim da je vreme da se vratim nečemu što sam radio u većem delu svog života. Pre tri ili četiri meseca sedeo sam misleći da bih radije gubio u Šefildu sa 10-0 nego da idem negde na ručak ili večeru i da ne radim ništa. Morao sam da se vratim igranju snukera, bez obzira da li ću gubiti ili pobeđivati i to pokazuje koliko je snuker važan za moj život. Osećam se sveže, nikada mi nije bilo teško da igram snuker“, rekao je 37-godišnji Englez.

O’Saliven je pao na 24. mesto na listi ali će kao branilac titule na Svetskom prvenstvu biti postavljen za prvog nosioca. On je nakon osvajanja četvrte titule prvaka sveta prošle godine odigrao samo jedan meč kada je poražen od nižerazrednog igrača Sajmona Bedforda u Glučesteru.

„Trenirao sam dosta, ali sam zarđao što se tiče mečeva. Nisam igrao mečeve u neizvesnim situacijama i biće teško vratiti se bez toga. Ovo je ogroman izazov za mene.“

Roni je ovim saopštenjem verovatno obradovao sve ljubitelje ove igre, a dok čekamo april i početak Svetskog prvenstva, pogledajmo poslednji frejm prošlogodišnjeg turnira:

 

 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: