Zaniolo ispisao istoriju: Nisam očekivao ovako nešto

Svetski sport - Sreda 13.02.2019 - 12:26

Neverovatna noć za mene, slaviti gol sa navijačima je vantastično, ne mogu to da opišem. Nadam se da će se ponoviti - rekao je Nikolo, najmlađi Italijan sa dva gola u meču nokaut faze LŠ

Zaniolo, dvostruki strelac u pobedi nad Portom FOTO: AP Zaniolo, dvostruki strelac u pobedi nad Portom FOTO: AP
Vezni fudbaler Rome Nikolo Zaniolo, dvostruki strelac u pobedi nad Portom (2:1) u Ligi šampiona, kaže da nije očekivao da će ući u istoriju kao najmlađi Italijan sa dva gola na jednom meču nokaut faze elitnog takmičenja.
 
Zaniolo je sa 19 godina i sedam meseci dao dva gola Portu, što su mu prvi u Ligi šampiona, i tako postao najmlađi na Apeninima koji je to postigao.
 
- Neverovatna noć za mene, nikada nisam očekivao ovako nešto. Slaviti sa navijačima gol je fantastično, ne mogu da opišem. Nadam se da ću ponoviti - rekao je Zaniolo za "Skaj Italija".
 
Zaniolo, koji je letos došao u Rim iz Intera kao "kusur" u transferu Rađe Naingolana, mogao je da ima perfektno veče da Adrijen nije smanjio zaostatak Porta.
 
- Nismo smeli da primimo gol, Portu ništa nismo dali, ali i dalje ništa nije rešeno. Verujem da ćemo pobediti i u Portugaliji - zaključio je sjajni fudbaler, koga su sinoć proslavile asistencije Edina Džeka.
 
Revanš između Porta i Rome igra se 6. marta na stadionu Dragao.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: