Zidanovo čišćenje: Real prodaje Iska, Bejla i Krosa

Svetski sport - Subota 06.04.2019 - 13:08

Real Madrid će, kako stvari stoje, imati pune ruke posla narednog leta u pokušaju da renovira postojeći igrački kadar.

Zidan već napravio listu mogućih pojačanja FOTO: Getty Images Zidan već napravio listu mogućih pojačanja FOTO: Getty Images
Španski mediji prenose da je trener Zinedin Zidan već napravio listu mogućih pojačanja, kao i igrače koje je spreman da proda pod određenim uslovima.
 
Na listi igrača koji su, navodno, pred izlaznim vratima na "Santjago Bernabeu" nalaze se Isko, Garet Bejl i reprezentativac Nemačke Toni Kros. Takođe, Marselo i Kazemiro su takođe u opasnosti da budu precrtani.
 
Bejl je sve bliži povratku na Ostrvo, dok je i Kros bio u kombinaciji sa pojedinim engleskim klubovima.
 
Za sada, u Realu imaju cilj da izbegnu da imj ovo bude najgora sezona u istoriji. Real je ove sezone izgubio već 15 puta u svim takmičenjima i nedostaju mu samo još četiri poraza da bude kao u sezoni 1984/85 kada je poražen na 19 mečeva.
 
Pre 25 godina su takođe imali 15 poraza u sezoni.
 
Ipak, da bude zanimljivo i u toj najgoroj sezoni pre 35 godina, Madiđani su uspeli da osvoje trofej i to Kupa UEFA kada su bili bolji od ekipe Videotona.
 
Ovo će biti jedna od malobrojnih sezona u kojoj klub iz Madrida nije osvojio nijedan trofej.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: