Zlatan ZAVRŠAVA KARIJERU?

Svetski sport - Utorak 10.05.2022 - 13:21

Novinar Skaj Italija Pepe di Stefano tvrdi da će Zlatan Ibrahimović u nedelju odigrati poslednju utakmicu – u karijeri.

FOTO: EPA FOTO: EPA
Ibrahimović ima dosta problema sa povredama poslednjih sezona, a u tekućoj je propustio čak 19 utakmica.
 
Ova vest stiže u jeku borbe za titulu u Seriji A. Dva kola pre kraja Milan ima dva boda više od Intera, a u nedelju dočekuje Atalantu.
 
"Toliko je dobrih vesti za Milan u poslednje vreme da mi je baš žao ovo objaviti. Zlatan verovatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na poslednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava", napisao je Di Stefano.
 
Trener Stefano Pioli i lekarska ekipa mu navodno brane da igra, ali on usprkos svemu i svima želi da bude prisutan, da ulazi bar poslednjih 5-10 minuta jer želi Skudeto.
 
"Zlatan ne trenira s ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koleno jer otiče, modri i izaziva jake bolove. On tera inat, ali sam zna da ima samo dve opcije na leto – ili da mirno završi karijeru, ili da ide na rizičnu kompletnu operaciju kolena i da se spremi za još jednu, poslednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je poslednji pokušaj osvajanja Lige šampiona, ali šanse su da 90% završi karijeru ove sezone, deset odsto dajem šanse za nastavak iduće sezone", dodaje novinar Skaja.
 
Koleno je najveći razlog, ali tu je još jedna bitna stvar.
 
"On ne može da igra više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koleno mu otiče i sprečava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi sprečila bol na neko vreme, da mu olakša, ali bol bi se vratio za nekoliko meseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Rajole, tako da i to može biti neka prekretnica, iako je koleno najveći razlog".
 
Di Stefano na kraju zaključuje.
 
"Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana poslednji put na San Siru u nedelju. Voleo bih da nije tako, voleo bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali on zna šta je najbolje za njega!"
 
Zlatan je legenda Milana, za koji je u dva navrata ukupno odigrao 158 utakmica, postigao 92 i namestio 35 golova.
 
U klub se vratio pre dve i po godine te je od tada u 73 utakmice postigao 36 i namestio 11 golova. Međutim, zbog povreda je poslednji gol postigao 9. januara.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: