Zverev izbačen sa turnira u Akapulku (VIDEO)

Svetski sport - Sreda 23.02.2022 - 12:49

Treći teniser sveta u singlu Aleksander Zverev isključen je danas sa turnira u Akapulku, pošto je nekoliko puta udario reketom u sudijsku stolicu posle poraza u prvom kolu dubla.

FOTO: EPA-EFE FOTO: EPA-EFE
"Zbog njegovog ponašanja na kraju dubl meča, Zverev je izbačen sa turnira u Akapulku", objavila ja Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) na svom Tviter nalogu.
 
Na video snimku se vidi kako Zverev tri puta udara u sudijsku stolicu, seda, a zatim upućuje uvrede sudiji, posle čega još jednom udara reketom o stolicu.
 
Takođe prvi potpredsednik zadužen za pravila i takmičenja pri ATP-u može da odredi novčanu kaznu ili dodatnu suspenziju, ukoliko utvrdi da je prekršaj posebno štetan za dalje odvijanje turnira ili šteti integritetu sporta.
 
Britanac Lojd Glaspul i Finac Hari Heliovara pobedili su u prvom kolu dubla Zvereva i Brazilca Marsela Mela sa 6:2, 4:6, 10:6.
 
Nemački teniser trebalo je da u osmini finala singla igra protiv svog sunarodnika Petera Gojovčika, nakon što je u utorak pobedio Amerikanca Džensona Bruksbija posle tri seta. Taj meč ušao je u istoriju kao najkasnije završen, pošto je duel okončan u 4.54 po lokalnom vremenu.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: