HOROR U RUSIJI Student zapucao na kolege sa koledža, IMA ŽRTAVA (VIDEO)

Svetske vesti - Četvrtak 14.11.2019 - 11:11

Nakon što je devetnaestogodišnji student u Rusiji otvorio vatru na kolege sa klase stradala je najmanje jedna osoba, dok su tri povređene. Nakon krvavog pira, mladić je digao ruku na sebe.

Mladić je bio naoružan sačmarom FOTO: Profimedia Mladić je bio naoružan sačmarom FOTO: Profimedia
Pucnjava se dogodila na koledžu u ruskom gradu Blagoveščensku, prenosi RT.
 
Prema trenutno dostupnim informacijama, mladić je bio naoružan sačmarom, a kada je policija stigla na lice mesta, napadač je odbio da se preda i okrenuo je oružje ka sebi.
 
- Tela dvoje ljudi, uključujući i napadača su pronađeni na licu mesta. Troje ljudi je povređeno u pucnjavi, dvoje tinejdžera i jedan mladić - rekao je lokalni ministar zdravlja.
 
Oružje je legalno nabavljeno i registrovano na napadača, saopštila je policija. Ruska regulativa vatrenog oružja omogućava punoletnim građanima posedovanje oružja za samoodbranu, sport i lov.
 
Istraga će tek utvrditi motive napada, ali prvi izveštaji ukazuju na to da je napadač bio podstaknut svađama sa kolegama. U drugom nepotvrđenom izveštaju navedeno je da je napadač izbačen sa nastave jer je kasnio, nakon čega se vratio sa oružjem i otvorio vatru.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: