Hrvatska policija o masakru u Splitu: Ubica ispalio 36 METAKA, uhapsili smo ga za DVA SATA I 45 MINUTA

Svetske vesti - Nedelja 12.01.2020 - 12:46

Filip Zavadlav, Splićanin koji je juče izrešetao trojicu lokalnih dilera droge u centru grada, uhapšen je dva sata i 45 minuta nakon svog krvavog pira, objavila je danas hrvatska policija.

Filip Zavadlav FOTO: Facebook Filip Zavadlav FOTO: Facebook
- Moramo se zahvaliti i građanima od kojih smo dobili iz imena, čak i ime i prezime osumnjičenih osoba. Analizirali smo sve podatke, isplanirali smo mere i aktivnosti i dva sata i 45 nakon toga smo uhapsili osumnjičenog. On nije pružao otpor. Priveden je i još traje kriminalistička obrada - rečeno je danas na preskonferneciji na kojoj su govorili Dražen Vitez, načelnik PU splitsko-dalmatinske, Marko Srdarević, zamenik načelnika i Ante Matković, načelnik Sektora kriminalističke policije.
 
Prema rečima zamenika načelnika Srdarevića, u akciji je učestvovalo 150 pripadnika policije iz svih rodova. O motivima zvaničnici hrvatske policije nisu želili da govore, ali mediji u Hravatskoj pišu da je reč o osveti jer su navodno trojica ubijenih malterirali brata ubice koji im je dugovao novac za drogu.
 
Potvrđeno je da su ushapšene još tri osobe za koje je rečeno da nemaju veze sa zločinom, ali da "imaju saznanja o njemu". Za jednu od privedenih rečeno je da je možda bio meta napada.
 
Saopšteno je i da su u pucnjavi oštećena dva automobila u kojima su u tom trenutku bili ljudi.
 
- Radi se zalutalim mecima. Na mestu događaja nađeno je 36 čaura - rekao je Matković, a prenosi Index.hr.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: