Masakr u SAD: 10 ubijenih, objavljen snimak privođenja napadača u donjem vešu VIDEO

Svetske vesti - Utorak 23.03.2021 - 13:17

U napadu u supermarketu u Bolderu, američkoj državi Kolorado, ubijeno je deset ljudi među kojima i policajac, rekla je kasno sinoć šefica policije tog grada.

"Ništa nije rekao, samo počeo da puca" FOTO: AP
Incident je počeo oko 14.30 po lokalnom vremenu kada je osumnjičeni ušao u supermarket i počeo da puca. Oko 20 minuata kasnije policija Boldera je javila da je napadač u supermarketu i upozorila ljude da ne dolaze u taj kvart i da ne prenose preko društvenih mreža.
 
Međutim, jedan prolaznik ipak je objavio snimak događaja.
 
Ubijeni policajac prvi je stigao u supermarket "King Supers" i smrtno je pogođen metkom, rekla je šefica policije Bouldera Maris Herold na konferenciji za novinare i pozdravila njegovo "herojsko delovanje".
 
Napad je završen tako što je policija privela povređenog osumnjičenog muškarca u samoposluzi.
 

 
Šefica policije potvrdila je da je osumnjičeni priveden i da se zbrinjava u bolnici, i dala uverenja ljudima da su bezbedni.
 
Tužilac u toj oblasti Majkl Doerti izjavio je da je Boulder doživeo strašno masovno ubistvo.
 
Na društvenim mrežama objavljen je i snimak privođena osumnjičenog, koji je krvav, samo u donjem vešu i vezanih ruku, sproveden do policijskog vozila.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: