NOVI SOJ KORONA VIRUSA UNET IZ BRITANIJE U GRČKU: Moguće je produženje policijskog časa

Svetske vesti - Nedelja 03.01.2021 - 10:30

Zdravstvene vlasti u Grčkoj zabrinute su zbog otkrivanja nove mutacije virusa korona, koji je najpre otkriven u Velikoj Britaniji, a zaključeno je da ga karakteriše veća prenosivost.

Pregledano šest putnika pristiglih iz Velike Britanije Pregledano šest putnika pristiglih iz Velike Britanije
Novi slučajevi identifikovani su tokom inspekcije Instituta za medicinska i biotehnološka istraživanja atinske akademije.
 
Kako prenosi televitija ANT1, mutirani virus otkriven je u četiri slučaja, a u pitanju su putnici koji su se vratili iz Britanije. Čini se da je ovo otkriće doprinelo odluci o strožim preventivnim merama, koje uključuju policijski čas, a koje je vlada najavila za narednu nedelju. Ukupno je pregledano šest putnika pristiglih iz Velike Britanije.
 
Svi novi podaci biće uzeti u obzir na sutražnjem sastanku Komiteta stručnjaka, gde će biti donete odluke u vezi sa otvaranejm škola 11. januara.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: