Pauza u pregovorima o Bregzitu

Svetske vesti - Ponedeljak 15.10.2018 - 08:39

Brisel -- Pregovarači EU i Britanije privremeno će pauzirati u razgovorima o postizanju dogovora o Bregzitu i sačekati ishod samita sredinom nedelje, javlja Rojters.

Nekoliko ključnih pitanja i dalje nije rešeno FOTO: Telegraph Nekoliko ključnih pitanja i dalje nije rešeno FOTO: Telegraph
"Uprkos konstruktivnim i intenzivnim pregovorima, nekoliko ključnih pitanja i dalje nije rešeno. Nisu planirani dalji pregovori uoči Evropskog saveta. 
 
Pregovarač EU obavestiće lidere koji će onda proceniti dosadašnji napredak", rekao je visoko pozicionirani diplomata EU.
 
Prema navodima drugih neimenovanioh izvora, pregovač EU za Bregzit Mišel Barnije informisaće lidere preostalih 27 država članica o pregovorima kada se susretnu na večeri u Briselu u sredu, dan pre redovnog sastanka EU, kojem će prisustvovati i britanska premijerka Tereza Mej.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: