Plan za evakuaciju kraljevske porodice ako Bregzit krene po zlu! Britanija se sprema za NAJGORE!

Svetske vesti - Nedelja 03.02.2019 - 12:48

Britanski zvanični ponovo su aktivirali hitan plan evakuacije kraljevske porodice u slučaju velikih nereda po izlasku Velike Britanije iz Evropske unije.

Kraljica mora biti premeštena na bezbesno mesto FOTO: Reuters Kraljica mora biti premeštena na bezbesno mesto FOTO: Reuters
"Ovi planovi hitne evakuacije postoje još od hladnog rata, ali sada bi mogli da budu iskorišćeni u slučaju građanskih nemira ako dođe do Bregzita bez ikakvog dogovora" (sa EU), navodi britanski list Sandej tajms, pozivajući se na neimenovanog izvora iz kabineta premijerke Tereze Mej.
 
Mejl takođe piše o planovima koji bi kraljevsku porodicu, uključujući i kraljicu Elizabetu, premestili na bezbednu lokaciju izvan Londona.
 
Konzervativni poslanik i pristalica Bregzita Džejkob Ris-Mog izjavio je da planovi pokazuju nepotrebnu paniku zvaničnika zbog mogućnosti izlaska Britanije iz EU bez ikakvog dogovora.
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: