Teška saobraćajka: Ima mrtvih, povređeni hrvatski nadbiskup kritično FOTO

Svetske vesti - Ponedeljak 08.04.2019 - 13:00

Split, Zagreb -- Mladić star 24 godine poginuo je, a novi hrvatski nadbiskup Ante Jozić teško je povređen u frontalnom sudaru koji se u nedelju dogodio u tunelu Sveti Ilija.

Poginuo je 24-godišnji T. L. FOTO: Getty Images Poginuo je 24-godišnji T. L. FOTO: Getty Images
Prema nezvaničnim informacijama, poginuo je 24-godišnji T. L. s područja Imotskog. Splitsko-makarska nadbiskupija izvestila je da je u nesreći povređen novi hrvatski nadbiskup Ante Jozić, preneli su hrvatski mediji.
 
Saobraćaj na toj deonici, kao i sam tunel, satima su bili zatvoreni za sva vozila, a ponovo su otvoreni tek rano jutros oko pola dva.
 
Novi hrvatski nadbiskup nalazi se u kritičnom stanju, prenose hrvatski mediji. On je na Jedinici intenzivnog lečenja splitskog KBC-a i ima teške povrede grudnog koša, stomaka, ruku i nogu.
 
Operisan je odmah po dolasku u bolnicu, nakon čega je priključen na respirator, a očekuje ga još operativnih zahvata. Kako saznaje Slobodna Dalmacija, on je i dalje u kritičnom stanju. O koliko se teškom sudaru radilo, svedoče fotografije s mesta nesreće koje je objavio portal Grude online, a na kojima je vidljivo da su oba automobila potpuno uništena.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: