Tramp: Odnos s Rusijom nikad gori zbog "AMERIČKIH GLUPOSTI"

Svetske vesti - Ponedeljak 16.07.2018 - 07:57

Uoči samita sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, američki predsednik Donald Tramp ocenio je danas da odnos SAD i Rusije nikada nije bio gori zbog "višegodišnjih američkih budalaština i gluposti", a sada i "nameštenog lova na veštice".

Još jedan susret Trampa i Putina FOTO: Twitter Još jedan susret Trampa i Putina FOTO: Twitter
- Naš odnos s Rusijom NIKAD nije bio gori zahvaljujući mnogo godina američkih budalaština i gluposti i sada, nameštenog lova na veštice - naveo je Tramp na svom nalogu na Tviteru.
 
Tramp je ranije terminom "lov na veštice" označavao optužbe o navodnim vezama njegovog predizbornog tima sa Rusijom u pogledu nameštanja predsedničkih izbora u SAD 2016. godine.
 
Samit američkog i ruskog predsednika biće održan danas u finskoj Predsedničkoj palati u Helsinkiju.
 
 
"Uspešan samit NATO, mediji pogrešno preneli"
 
Donald Tramp tvrdi da je samit NATO, na kojem je učestvovao protekle nedelje, bio uspešan, a da je o njemu netačno izvestila većina medija.
 
- Primio sam mnogo poziva od lidera zemalja NATO koji mi zahvaljuju što sam pomogao da se ujedine i usredsrede na finansijske obaveze, i sadašnje i buduće. Imali smo zaista odličan samit, o kojem je netačno izvestila većina medija. NATO je sada snažan i bogat - poručio je Tramp na svom nalogu na Tviteru, a preneo Rojters.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: