Troje mrtvih u napadu noževima u Redingu, ipak delo terorista

Svetske vesti - Nedelja 21.06.2020 - 13:54

LONDON - Britanska policija je saopštila da će jučerašnji incident u kojem su tri osobe izbodene nožem u parku u gradu Redingu biti tretiran kao teroristički čin.

Na licu mesta uhapšen jedan muškarac FOTO: Reuters Na licu mesta uhapšen jedan muškarac FOTO: Reuters
U zvaničnom saopštenju se navodi da je incident proglašen terorističkim napadom, kao i da je istraga povodom ovog događaja trenutno u toku, prenela je agencija Rojters.
 
Juče je u parku u Redingu na jugu Engleske došlo do napada u kojem su nožem ubijene tri osobe. Incident se dogodio nekoliko sati nakon protesta koji su održani u znak podrške pokretu "Životi crnaca su važni", a među povređenima nije bilo demonstranata, kako je preneo Rojters.
 
Britanska policija je juče saopštila da je na licu mesta uhapsila jednog muškarca zbog sumnje da je umešan u napad, a prema pisanju Telegrafa napad je tada označen kao nasumični incident.
Tanjug

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: