Vođa ruske opozicije u bolnici, sumnja se na trovanje

Svetske vesti - Četvrtak 20.08.2020 - 11:31

MOSKVA – Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni primljen je u bolnicu u Omsku i nalazi se na odeljenju za intenzivnu negu, saopštila je danas Vlada Omske oblasti.

Navaljni na intenzivnoj nezi, njegovo stanje teško FOTO: Redux Navaljni na intenzivnoj nezi, njegovo stanje teško FOTO: Redux
„Navaljni se trenutno nalazi na jedinici za intenzivnu negu, gde se vrše svi neophodni fizikalni pregledi”, navodi se u saopštenju Vlade Omske oblasti.
 
Vlada je potvrdila da je letelica S7 Erlajnsa, kojom je leteo Navaljni, hitno sletela danas na aerodrom u Omsku, prenosi Tanjug.
 
Prethodno je portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš saopštila da je avion, kojim je Navaljni leteo iz Tomska u Moskvu, hitno sleteo u Omsku jer mu je pozlilo.
 
„Pretpostavljamo da su Alekseja otrovali nečim što su sipali u čaj. To je bilo jedino što je pio od jutros”, navela je Jarmiš.
 
Ona je navela da je Navaljni priključen na respirator i da je bez svesti, prenosi agencija TAS S.
 
Glavni lekar bolnice u Omsku Aleksandar Murahovski rekao je Sputnjiku da je Navaljni na intenzivnoj nezi i da je njegovo stanje teško.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: