Dnevni horoskop za 20. oktobar

Zabava - Četvrtak 20.10.2022 - 09:31

Šta kažu zvezde?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2022. godine vam najavljuje da se nalazite na prekretnici kada je posao u pitanju, naročito ako se bavite nečim kreativnim. Trebalo bi da usaglasite telo, misli i emocije i onda ćete znati šta je sledeći korak. Ulažete previše vremena u neki odnos koji vas ne ispunjava.
 
BIK
Postavite sebi jasne ciljeve i krenite ka ispunjenju, morate da budete hrabriji i uporniji nego ikada! Stiže vam ogroman "tovar" obaveza i važno je da ne budete iscrpljeni, već da prihvatite sve što vam život donosi sa prkosnim osmehom na licu. U ljubavi osećate pritisak koji vam se ne dopada.
 
BLIZANCI
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2022. godine vam predviđa rasplet neke situacije koja vas već dugo muči. Verovatno je u pitanju svađa sa vrlo bliskom osobom, u čijem se srcu nalazi nesporazum. Vaš ljubavni život je trenutno savršen!
 
RAK
Niste baš raspoloženi danas, posebno vam se ne radi, ali nemojte da dozvolite sebi da klonete. Pronađite zalihu energije u sebi, dajte svoj maksimum, i uspeh neće izostati! Kada je ishrana u pitanju, savetuje vam se da grickate hranljive namirnice tokom dana, a ne da čekate ceo dan i jedete tek uveče.
 
LAV
Dnevni horoskop vas podstiče da preuzmete neki rizik, možda vam deluje kao da je opasno, ali će se itekako isplatiti! Važno je da danas nikako ne ćutite, već da svima kažete šta vam je na duši. Tako će se u vama iskristalisati ideja koja će vas voditi dalje na putu uspeha!
 
DEVICA
Zabrinuti ste oko stvari koje ne možete baš lako da promenite, pa ne bi trebalo da vas previše opterećuju. Naučite da spustite sopstvena očekivanja od drugih ljudi, umesto da uvek tugujete što ne ispunjavaju ona koja ste previsoko postavili. U ljubavi vas čeka zanimljiv flert.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2022. godine vam predviđa izvanredan dan! Danas vas u svakom poduhvatu, bio on poslovni ili ljubavni, prati sreća i zvezde su na vašoj strani! Pronađite dodatnu dozu inspiracije u umetnosti koju volite.
 
ŠKORPIJA
Mrzovoljni ste danas, dozvolite sebi da prepodne budete na malo nižem energetskom nivou, ali onda "presecite" i recite - dosta! Nikada nije dobro da predugo budete zagledani u sopstvene misli, one vam odvlače pažnju od daljih koraka koji bi mogli da donesu više sreće. Kada je zdravlje u pitanju, moguća je glavobolja.
 
STRELAC
Nalazite se u nebranom grožđu jer iznenada nikako da nađete zajednički jezik sa osobom s kojom se inače odlično slažete. Navikli ste da ste uvek i svima simpatični, i nejasno vam je otkud odjednom ovaj hladni tuš. Pitajte tu osobu šta nije u redu i bićete iznenađeni odgovorom.
 
JARAC
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2022. godine vam najavljuje neobično iskušenje. Dobijate ponudu koja deluje previše dobro da bi bila istinita, i vaš unutrašnji osećaj kaže da nešto nije u redu. Da li ste previše oprezni, ili spremni na rizik? Saznaćete to danas!
 
VODOLIJA
Biće vam teži dan na poslu, jer imate problem sa svojim timom. Neko je uporan u tome da zabušava i da nameće vama i svoj deo posla. Prelomite i javno recite toj osobi da više nećete trpeti takvo ponašanje. U ljubavi, morate da napravite kompromis s partnerom.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2022. godine vas upozorava, nemojte da vam jezik bude brži od pameti. Dobro pazite šta ćete nekome danas reći, može da bude pogrešno protumačeno i onda ćete morati da "vadite fleke" narednih desetak dana. Neobična energija je i u odnosu s partnerom, pripazite da ne kažete nešto što zapravo ne mislite.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: