Džonija Depa bivša žena optužila da je pretio da će je ubiti

Zabava - Utorak 21.07.2020 - 14:27

Bivša supruga čuvenog holivudskog glumca Džonija Depa glumica Amber Herd negirala je danas, tokom drugog dana svedočenja u Depovom slučaju za klevetu protiv britanskog tabloida zbog navoda o nasilju u porodici, da je izmišljala povrede kako bi pokazala da je njen tadašnji suprug Džoni Dep bio nasilan prema njoj.

Navodno joj pretio mnogo puta FOTO: AFP Navodno joj pretio mnogo puta FOTO: AFP
Herd (34) je juče svedočila na Visokom sudu u Londonu i optužila bivšeg supruga za verbalno i fizičko zlostavljanje, uključujući vrištanje, psovanje, pretnje, udaranje, šutiranje, šamaranje, udaranje glavom i davljenje dok je navodno bio pod uticajem alkohola ili droge, tvrdeći da je nekoliko puta strahovala za svoj život, preneo je AP.
 
Tokom prvog sata drugog dana svedočenja, Depova braniteljka Elenor Los želela je da pokaže da je Herdova izmislila povrede, što je ona negirala.
 
Prema navodima Herdove, Dep je izričito pretio da će je ubiti mnogo puta, posebno kasnije tokom njihove veze.
 
Ona je rekla da je svoje postupke Dep krivio "treću stranu koju je stvorio", a koju je nazvao čudovište.
 
Herdova je rekla na sudu da je volela Depa kada je bio pri sebi, ali da je bila prestravljena od čudovišta.
 
Sud razmatra tužbu Depa protiv britanskog tabloida "San" zbog članka iz aprila 2018. u kojem je označen kao neko ko tuče suprugu.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Goca
22.07.2020. , 19:27
Da bi se stekla prava slika, treba znati sve cinjenice. Recepcioner u njihovoj zgradi je samo mesec dana nakon njihovog vencanja poceo da vidja Ilona Maska kako cesto uvece dolazi kod nje, dok je Dzoni Dep bio na snimanju van zemlje. Inace, Ilonu Masku je glumice "preporucivao" holivudski producent Vajnstajn. Kako je Vajnstajn naucio Ilona kako da nadje i koristi najbolje zenske, tako je i Ilon Mask naucio ovu glumicicu kako da opeljesi Dzonija, i jos grdje, kako da mu unisti reputaciju i karijeru. Dzoni Dep je napravio ogromnu gresku kada je napustio svoju porodicu. A zasto Holivud zeli da ga eliminise - pa, ima previse zdrav razum, i previse prica o stvarima o kojima se ne sme pricati. A zasto je takav - zato sto potice od Indijanaca.