Alis Kuper o PAKTU SMRTI sa suprugom: Otići ćemo zajedno

Zabava - Utorak 25.06.2019 - 13:20

Alis Kuper, američki muzičar i glumac sa karijerom dužom od pola veka, poznat kao „kum šok roka“, rekao je da se dogovorio sa svojom suprugom „da će zajedno otići“

U braku već 43 godine FOTO: Flickr U braku već 43 godine FOTO: Flickr
Tokom sedmadesetih godina prošlog veka Alis Kuper je od prestravljivanja svojih obožavalaca gotovo napravio umetnost, podmećući svoj glavu na giljotinu i simulirajući vešanje zbog koga je zamalo stradao.
 
Kuper je u intervjuu za britanski Miror naveo ima pakt sa svojom suprugom Šeril Godard (61). „Nema šanse da ostanemo da živimo jedno bez drugog. Ne bih mogao da živim bez nje“, istakao je Kuper.
 
Naglasio je da su u braku već 43 godine i da je nikada nije prevario. Počela je da pleše na njegovim nastupima još 1975. godine. Kaže da sada bolje igra nego tada.
 
Nazvao je Godardovu „najboljom devojkom na svetu“. „Mislite da muškarci samo žele da pobegnu od svojih supruga, ali je ona moj najbolji prijatelj. I nema šanse da preživimo jedno bez drugog“, zaključio je Kuper.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: