Ališa Kiz, Džon Ledžend, Fu Fajters na koncertu u čast Prinsa

Zabava - Nedelja 19.01.2020 - 13:20

Više od desetak zvezda nastupiće na koncertu u čast muzičke legende Prinsa, dva dana nakon 62. dodele nagrade Gremi, objavio je CNN.

Prins nastavlja da bude nadahnjuće FOTO: Getty Images Prins nastavlja da bude nadahnjuće FOTO: Getty Images
Koncert "Let's Go Crazy: The Grammy salute to Prince" održaće se 28. januara u Los Anđelesu.
 
Postavku izvođača u čast Prinsa čine Džon Ledžend, Fu Fajters, Ališa Kiz, Huanes, Kris Martin, Ašer i drugi muzičari.
 
Pevač hita "Purple Rain" osvojio je sedam Gremija, a za nagradu je bio nominovan 38 puta, objavila je američka Akademija za diskografsku umetnost i nauku.
 
"Svojim subverzivnim stavom i zapovednom prirodom kombinovao je muzičke žanrove i stvarao elektrizirajuću muziku snažnog karaktera", saopštila je predsednica Akademije Debora Dugan.
 
"Prins nastavlja da bude nadahnjujuća ikona umetnicima i obožavateljima širom sveta", dodala je Dugan.
 
Prins (Rodžer Nelson) preminuo je 21. aprila 2016. godine, nekoliko nedelja nakon što je najavio da će objaviti autobiografsku knjigu.
 
Njegova autobiografija "The Beautiful Ones", objavljena prošle godine, kombinuje pevačevu nedovršenu knjigu sa originalnim fotografijama, zapisima iz beležnice i tekstovima pesama.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: