Američka serija se snima u Srbiji, uloga i za našu glumicu

Zabava - Četvrtak 07.02.2019 - 13:01

Snimanje nastavka serije „Predstraža“ iz žanra fantazije počelo je u Srbiji u januaru 2019. u studiju i na lokacijama pored Beograda.

U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta FOTO: Promo U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta FOTO: Promo
Glavnu ulogu Talon tumači Džesika Grin (Roman Empire), jedina preživela iz rase „crne krvi“.
 
U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta, Talon mora da nauči da ovlada svojim natprirodnim moćima i sklapa savez sa kraljicom koja je krila svoj identitet, da bi odbranila svet od religioznog diktatora fanatika.
 
U drugoj sezoni takođe se vraćaju glumci: Džejk Stromen (Extinct, Mythica) kao kapetan Geret Spiris, Imodžen Voterhaus (Braid, Nocturnal Animals) kao lejdi Gvin Kalkusar, Anad Desai-Barokija (Emmerdale, Lake Mead) kao alhemičar Janzo, Endru Hauard (Top of the Lake, Hostiles) kao šerif utvrđenja Sedrik Viters i Robin Malkom u ulozi vlasnice bara, Elinor.
 
Novi glumci u drugoj sezoni biće srpska glumica Jelena Gavrilović koja tumači ulogu Čunđin, Lili Holander kao Reb, Glis Barber (Point Break, EastEnders) kao Gertruša i Aron Fontejn (Hollyoaks, Doctors) kao Tobin.
 
Seriju su, u produkciji „Elektrik entertejmenta“ i „Eroustorm entertejmenta“, osmislili Kinan Grifin i Džejson Faler.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: