Anđelina iskreno: Zapostavila sam karijeru zbog razvoda od Breda

Zabava - Ponedeljak 10.05.2021 - 12:20

Anđelina DŽoli je na promociji svog novog filma "Oni koji me žele mrtvu", odgovarala na pitanje novinara, koji su želeli da znaju zašto poslednjih godina gotovo da je nije bilo na filmskom platnu, niti se bavila rediteljskim poslom.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
- U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija - kratko je odgovorila DŽolijeva, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.
 
Inače, glumica sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.
 
- Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram - završila je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom. Ona je njega optužila i za porodično nasilje, što on negira.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: