Arsenal festival zvanično ulazi u ESNS Exchange program

Zabava - Četvrtak 09.05.2024 - 13:55

Arsenal Festival, jedan od najpoznatijih muzičkih događaja u regionu, s radošću objavljuje svoje uključenje u prestižni ESNS Exchange program.

Foto:Promo Foto:Promo
ESNS Exchange, program koji je već decenijama podržavao i promovisao mlade talente širom Evrope, sa ponosom dodaje Arsenal Festival na svoju listu partnera. Ovaj program je bio ključni korak za mnoge izvođače koji su danas velike zvezde, uključujući Dua Lipu, Editorse, Hoziera, i mnoge druge.
 
Saradnja sa 130 vodećih muzičkih festivala iz Evrope i sveta, 27 evropskih javnih radio stanica ujedinjenih u Evropskoj radiodifuznoj uniji (EBU), kao i podrška međunarodnog muzičkog novinarstva, ESNS Exchange programu omogućava da mladi evropski umetnici pređu granice i izgrade međunarodne karijere. Ove godine, Arsenal Festival se pridružuje ovoj prestižnoj listi, pružajući novu platformu za promociju talentovanih izvođača.
 
ESNS Exchange program, koji podržava Evropska komisija kroz program Creative Europe, predstavlja nezamenljivu priliku za mlade talente. Sa 100 nastupa na preko 200 mesta na evropskim festivalima, program pruža izuzetnu šansu za izvođače da pokažu svoj talenat.
 
Direktor Arsenal festivala, Zoran Vulović, izrazio je svoje oduševljenje povodom ove saradnje:  "Velika je čast biti deo najvećeg evropskog i svetskog projekta za afirmaciju novih mladih izvođača. ESNS Exchange je otkrio mnoge velike svetske izvođače, od Franca Ferdinanda do Dua Lipe, a Arsenal Fest će ove godine ugostiti dva izvođača iz ESNS Exchange programa. Arsenal Fest postaje sve prepoznatljiviji i vidljiviji širom Evrope, a naš cilj je decentralizacija umetnosti i promocija novih umetnika i trendova."
 
Na Arsenalu 2024 nastupaju Bijelo Dugme, Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Kijanu Rivs sa svojim bendom Dogstar, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Sivert Hoyem, Circa Waves, Nik West, Lil Pump, Partibrejkers, Goblini, Keni nije mrtav, Jarboli….
 
Za više informacija o Arsenal Festivalu i programu za 2024. godinu posetite našu veb stranicu www. arsenalfest.rs.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: