Bajaga i Instruktori sa horom i orkestrom u Sava centru slave 35 godina rada

Zabava - Utorak 01.10.2019 - 13:39

Bajaga i Instruktori održaće 5. decembra specifičan koncert u beogradskom Sava centru pod nazivom "Koncert sa rok grupu, orkestar i hor", pod dirigentskom palicom maestra Vojkana Borisavljevića, i to povodom obeležavanja jubileja, 35 godina benda. Momčilo Bajagić Bajaga i bend odlučili su da se upuste u ovu avanturu podstaknuti sjajnim prijemom ovogodišnjeg nastupa sa simfonijskim orkestrom Impresija na "Evergrin festivalu" u Nišu.

Bajagina muzika u raskošnim aranžmanima FOTO: YouTube/printscreen Bajagina muzika u raskošnim aranžmanima FOTO: YouTube/printscreen
Tada su posetioci mogli da čuju kako u drugačijim, raskošnim aranžmanima, zvuče hitovi iz svih faza karijere benda - "Zažmuri", "Bilo bi lako", "Dvadeseti vek", "Dobro jutro", "Od kada tebe volim"...
 
Bajaga ističe da je ideja o takvom koncertu potekla od Vojkana Borisavljevića.
 
"Uradili smo tada samo 12 pesama u tim aranžmanima, i to stvarno dobro zvuči. Onda nam je palo na pamet, pošto je 35 godina benda, da to proslavimo na malo svečaniji način, sa orkestrom i horom. Na bini Sava centra će biti stotinak muzičara. Sviraćemo velike hitove, i to one pesme koje su zgodne da se urade na taj način", najavio je Bajaga. 
 
"Orkestar 'Impresija' je u Nišu bio fenomenalan, ali ćemo sada imati duplo više gudača, duvača... Biće puniji zvuk, to je uvek kod velikog orkestra tako", istakao je.
 

N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: