Bajagini fanovi napravili karantinsku verziju starog hita: Njih 40 veruju i ne veruju (VIDEO)

Zabava - Ponedeljak 06.04.2020 - 15:16

Akcenat nije bio na vokalnim sposobnostima, muzikalnosti, već su u prvom planu srce, iskrenost, emocija, pa i ambijent

U prvom planu srce, iskrenost, emocija FOTO: Screenshot U prvom planu srce, iskrenost, emocija FOTO: Screenshot
U vreme izolacije i kućnog karantina ne samo da muzičari dolaze na kreativne ideje, pre svega oko sviranja i pevanja putem interneta, već i njihovi obožavaoci. Konkretno, u ovom slučaju - fanovi Bajage i "Instruktora". Na fejsbuk-stranici popularnog benda pojavio se zaista nesvakidašnji snimak. Ujedinilo se čak 40 njihovih obožavalaca, i to iz osam gradova. Svi su pojedinačno snimljeni kako pevaju deo hita "Verujem, ne verujem", i sve to je uklopljeno u jedan spontan i šarmantan video.
 
Akcenat nije bio na vokalnim sposobnostima, muzikalnosti, već su u prvom planu srce, iskrenost, emocija, pa i ambijent. Bajaginu pesmu radosno peva i jedno dete, pa veliki partizanovac, zatim fan koji se i u tom trenutku pridržava nošenja zaštitne maske...
 
- Umesto vesti, mi pevamo. Zajedno. Umetnici, psiholozi, doktori nauka, psihoterapeuti, antropolozi, menadžeri, socijalni radnici, studenti, pravnici, ekonomisti, aj-ti stručnjaci... Ljudi koji znaju koliko sada solidarnost znači - zajednički poručuju raspevani obožavaoci slavne srpske grupe.
 
Pratioci Bajage i "Instruktora" na društvenoj mreži oduševljeno su reagovali na ovaj video. Nanizali su se komentari: "Bravo, svaka čast", "Divno", "Podrška projektu"...
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: