Bend Coldplay ide u penziju?

Zabava - Petak 15.10.2021 - 11:19

Danas izlazi deveti album benda Coldplay, a Kris Martin je već otkrio planove o odlasku u penziju.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Novi album Coldplay-a pod nazivom Muzika sfera izlazi sutra, 15. oktobra.
 
Međutim, muzičar Kris Martin je u intervjuu za Absolute radio otkrio da oseća da bi 12 albuma moglo da bude krajnja tačka za Coldplay.
 
"Mislim da ćemo u narednih nekoliko albuma staviti tačku na stvaranje muzike", rekoa je Kris Martin u intervjuu za Absolute Radio.
 
"Ovo nije šala, istina je. Verujem da 12 albuma mogu da budu kraj našeg kataloga, ali mislim da ćemo uvek želeti da sviramo zajedno"
 
"Stoga, mislim da bi bilo kul da se kao na način na koji to rade Stounsi, vratimo turnejama u kasnim 70-im godinama. To bi bilo divno, ukoliko iko bude želeo da dođe", dodao je.
 
Coldplay je na novom albumu sarađivao sa bendom BTS. Zajedno su radili na pesmi My universe.
 
"Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s njima od početka do kraja pesme. To je bila veoma čudna ideja, i bila je toliko pogrešna na papiru, ali nam je omogućila da istaknemo naš unutrašnji dečački bend, a njima da otpuste unutrašnji starački duh, pa da se nađemo na sredini", duhovito je objasnio Kris Martin.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: