Biće Egzita ove godine, ulaz uz potvrdu ili brzi test

Zabava - Utorak 20.04.2021 - 14:56

Egzit festival biće održan ove godine od 8. do 11. jula, a ulazak je moguć uz potvrdu o vakcini ili da ste preležali koronu, dok će ostali morati da urade brzi antigenski test.

Egzit ove godine od 8. do 11. jula FOTO: Promo Egzit ove godine od 8. do 11. jula FOTO: Promo
Nakon što je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da je Egzit festival moguće održati ovog leta vest je odjeknula kao senzacija u svetskim muzičkim krugovima.
 
Mnogi inostrani mediji prenose njegove reči da će "održavanje Egzita biti simbol pobede Srbije nad pandemijom" te da je Egzit "od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje".
 
Podsetimo, zbog korone prošle godine nije održan festival, tako da je odložena i proslava 20 godina njegovog postojanja.
 
"Ova dugo iščekivana vest predstavlja ključnu potvrdu da će velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biti održana po planu - od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće nekih od vodećih svetskih zvezda, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon i mnogi drugi", navodi se u saopštenju Egzita.
 
Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli korona virus. Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija.
 
Svi detalji vezani za ulazak na festival, navodi se u saopštenju, biće na vreme objavljeni na službenom sajtu Exita u skladu sa budućim akutelnim merama propisanim od strane Vlade Republike Srbije.
 
"Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vesti i mogućnosti da sa publikom iz celog sveta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dve decenije festivala, da slavimo život! Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji Egzit kao jedan od najposebnijih.
 
Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što pre vakcinišu, jer su zdravlje i bezbednost svih posetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor Egzit festivala.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: