Biografija Kurta Kobejna iz pera njegovog menadžera Denija Goldberga

Zabava - Sreda 03.03.2021 - 12:25

Još jedno rok štivo pojavilo se u našim knjižarama - biografska knjiga "Služeći slugu: Kobejn, legenda koja živi" ("Vulkan"), o jednom od najvećih bendova svih vremena "Nirvani" i njenom vođi, iz pera Denija Goldberga, menadžera i bliskog prijatelja Kurta Kobejna.

Legenda koja živi FOTO: Promo Legenda koja živi FOTO: Promo
Naziv knjige "Služeći slugu" je omaž pesmi "Služite sluge" koju je Kobejn napisao za treći i poslednji "Nirvanin" album In utero.
 
Čitalac će u knjizi otkriti sve o Kobejnovoj genijalnosti i ambicijama, ali i prenaglašenoj saosećajnosti, koja je neminovno vodila do teških misli koje su ga obuzimale. Saznaće iz prve ruke kako je album Nevermind postigao nezapamćen uspeh, a od "Nirvane" napravio najuspešniji rok bend na svetu, kako je Kurt upoznao Kortni Lav kojom se oženio i sa njom dobio ćerkicu Fransis Bin, kao i njegovu javnu borbu sa zavisnošću, okončanu njegovom tragičnom smrću u 27. godini (pucao sebi u usta iz sačmare).
 
- Nisam mogla da je ispustim iz ruku. Svaki ljubitelj muzike želeće ovu knjigu, a svaki obožavalac "Nirvane" mora da je ima - rekla je DŽoan DŽet.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: