Bivša žena holivudske zvezde skuplja hranu iz kontejnera

Zabava - Nedelja 18.10.2020 - 13:09

Loni Vilson, bivša supruga Džeremija Džeksona, zvezde TV komedije "Baywatch", prvi put je viđena u Los Anđelesu nakon dve godine. Ona je trenutno beskućnih, narkomanski zavisnik i bori se sa mnoštvom psihičkih problema, navode američki mediji.

Nekadašnji fitnes model živi na ulici FOTO: Profimedia Nekadašnji fitnes model živi na ulici FOTO: Profimedia
Kako navodi Dejli Mejl, nekadašnji fitnes model živi na ulici od 2016. godine. Uhvaćena kako gura kolica u kojima je strpala sve što ima, Vilson je rekla za The Sun da se oseća dobro, kao i da joj pomoć nije potrebna. Tvrdi da nema kontakt sa svojim bivšim suprugom.
 
“Nisam pričala sa Džeremijem godinama. Nisam kontaktirala prijatelje. Nije mi potrebna pomoć. Osećam se dobro”, rekla je ona.
 
Džeremi i Loni su bili u braku dve godine. Od 2012. do 2014. godine. Razveli su se u decembru 2014, nakon što je Loni rekla da je Džeremi pokušao da je udavi na spavanju.
 
U razgovoru za The Sun, insistirala je da može da živi sama na ulici.
 
“Nemam mobilni telefon. Imam hranu i imam gde da spavam. S vremena na vreme imam neki novac, a hrane ima na pretek u kontejneru i pored prodavnica”, rekla je ona.
 
Dejli Mejl navodi da Loni, koja je nekada bila zvezda naslovnice australijskog Glam Fit magazina, sada izgleda “uništeno” – fali joj nekoliko zuba, ošišala se kratko i ofarbala u roze.
 
“Nikoga nije briga za mene. Ne žele da me vide, niti ja želim da vidim njih”, rekla je ona, uprkos činjenici da su njeni poznati prijatelji pokušavali da joj pomognu dva puta tokom 2018. godine, navodi pomenuti medij.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: