Bojsi će predstaviti bolju Srbiju: Džon Čalis završio snimanje dokumentarca u Beogradu

Zabava - Subota 01.02.2020 - 13:19

Glumac Džon Čalis u petak završio snimanje dokumentarca "Bojsi u Beogradu". Oduševljen je srpskom istorijom i ljudima, kaže Lazar Vuković, na čiji poziv je glumac došao u srpsku prestonicu

 Čalis je oduševljen Beogradom i Srbijom FOTO: Metro Čalis je oduševljen Beogradom i Srbijom FOTO: Metro
Zvezda nezaboravne serije "Mućke" Džon Čalis, čuveni preprodavac automobila Bojsi, završio je u petak u srpskoj prestonici snimanje dokumentarnog filma "Bojsi u Beogradu", o fenomenu ovog britanskog sitkoma u našoj zemlji, ali i o lepotama Srbije.
 
Gospodin Čalis je u Beograd po drugi put stigao na poziv Lazara Vukovića, koji živi u Londonu. Lazarova sestra je veliki obožavalac "Mućki", pa je pozvala brata da zajedno odgledaju Čalisov šou. Upoznali su se nakon predstave, a kada mu je Lazar rekao da je iz Srbije, glumac je kazao:
 
- Oh, pa ja znam za Srbiju, bio sam u Beogradu 2013.
 
Na konstataciju da je Vuković iz Crne Gore, Čalis se našalio da je to "totalno drugačije".
 
- Čalis je oduševljen Beogradom i Srbijom, a naročito našom bogatom istorijom - rekao je Lazar Vuković u petak za naš list. - Inače mu je istorija hobi. Prihvatio je moju ideju da snimimo dokumentarac o uspehu koji "Mućke" uživaju u Srbiji, ali i da predstavimo Srbiju onima koji ovde ne žive. Kad god upoznam nekog stranca i kažem mu odakle sam, on odmah odgovara da je čuo za Srbiju, da je tamo rat. E, tu sliku želim da promenim i pokažem ljudima na Zapadu pravu sliku naše zemlje.
 
Lazar dodaje da je on zadužen za produkciju, ali da još pregovara oko toga ko će emitovati ovaj film. Sigurno je, veli, da ćemo "Bojsija u Beogradu" gledati od septembra. Takođe, kaže da je Čalis, osim srpskom istorijom, fasciniran i ljudima. Svi su bili prijatni i ljubazni prema njemu.
 
- Lepo mi je u Beogradu jer "Mućke" ovde imaju kultni status - pričao je Džon Čalis, dok je u "Ušće šoping centru" potpisivao primerke svoje autobiografije "Biti Bojsi", a stotinak Beograđana strpljivo čekalo u redu. - Ovde ljudi umeju da se zabavljaju, da se šale na svoj i tuđ račun, i znaju šta je dobra humoristička, televizijska serija.
 
Podsetimo, Čalis je delove dokumentarnog filma snimao u Hramu Svetog Save, na Filološkom fakultetu, Kalemegdanu, ali i u Belom dvoru, mada nije znao da je naša zemlja svojevremeno bila kraljevina, kao i da ima neraskidive veze sa britanskom kraljevskom porodicom. Naime, kralj Džordž Šesti i Elizabeta, roditelji sadašnje kraljice Elizabete Druge, bili su kumovi na krštenju kralja Petra Drugog Karađorđevića. Kumstvo se prenelo i na sledeće koleno, pa je kraljica Elizabeta Druga lično kumovala u Vestminsterskoj opatiji u Londonu na krštenju Petrovog sina, sadašnjeg prestolonaslednika Aleksandra. Takođe, Čalis je posetio i Muzej automobila, gde su mu dovezli trokolicu, sličnu onoj iz "Mućki".
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: