Boldvinov telefon predat policiji zbog istrage

Zabava - Subota 15.01.2022 - 13:55

LOS ANĐELES - Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma Rust u Meksiku.

FOTO: EPA FOTO: EPA

Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u istrazi, šef njujorške policije sinoć je potvrdio da je glumac doneo svoj mobilni telefon u policijsku stanicu koja se nalazi u blizini njegovog prebivališta, prenosi Rojters.

U izveštaju BBC se navodi da istražitelji planiraju da provere mejlove, tekstualne i glasovne poruke povezane sa ubistvom koje se dogodilo 21. oktobra 2021. godine tokom snimanja filma Rast, kada je hicem iz pištolja ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a ranjen reditelj Džoel Souza.

"U mobilnom telefonu neće ništa pronaći. Na tom uređaju nema (validnih) odgovora. Alek nije uradio ništa pogrešno", rekao je njegov advokat Eron Dajer.

 

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: