Bolnička spavaćica Kurta Kobejna za 46.280 evra

Zabava - Utorak 12.03.2019 - 12:39

Aukcija u Americi na 25-godišnjicu smrti frontmena "Nirvane" Kurta Kobejna

Obožavateljka čuvala spavaćicu 25 godina FOTO: YouTube printscreen Obožavateljka čuvala spavaćicu 25 godina FOTO: YouTube printscreen
Bolnička spavaćica koju je Kurt Kobejn nosio 1992. na poslednjem britanskom koncertu "Nirvane" na "Reding" festivalu, pre nego što je izvršio samoubistvo, prodaje se 14. marta na aukciji za 46.280 evra. 
 
Njegova udovica Kortni Lav dala je spavaćicu šokiranoj obožavateljki koja je prisustvovala bdenju u Sijetlu. 
 
Neimenovana obožavateljka čuvala je belu pamučnu spavaćicu sa dugim rukavima 25 godina, ali je sada prodaje preko američke aukcijske kuće.
 
"Ovaj kultni i muzejski komad predstavlja frontmena 'Nirvane' koji se nije obazirao na kritičare, već je zadržao originalnost koja ga je učinila živom legendom, a njegov bend jednom od najboljih grandž grupa. 
 
Ovo je zaista izvanredna uspomena na rokenrol koja se nudi na 25-godišnjicu Kobejnove smrti", rekao je portparol aukcijske kuće. 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: