Bosanci prave 13.000 palačinki za Ginisov rekord

Zabava - Ponedeljak 17.09.2018 - 09:17

Sarajevo - Kantonalno javno preduzeće „Skenderija“ će ove godine, od 24. do 26. oktobra, organizovati 40. Međunarodni sajam turizma, ugostiteljstva i turistička berzu.

Održaće se Internacionalni kup kuvara i poslastičara FOTO: S. Tasić/OK Radio Održaće se Internacionalni kup kuvara i poslastičara FOTO: S. Tasić/OK Radio
U sklopu bogatog programa su najavljeni Internacionalni kup kuvara i poslastičara te Internacionalni kup barmena i Prva konferencija o gastro turizmu.
 
Međutim, verovatno najzanimljiviji deo programa za šire narodne mase biće pokušaj obaranje Ginisovog rekorda u pripremanju i serviranju 13.000 palačinaka 26. oktobra na platou Skenderije, u organizaciji „Klub ljubitelja palačinaka“.
 
Posetioci će tokom trajanja sajma imati priliku da degustiraju tradiocionalna jela i pića, kao i, naravno, makar neku od tih silnih palačinki.
Dnevnik, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: