BRED PIT STIŽE U SRBIJU? Za 24 sata u Beogradu daju mu 400.000 evra

Zabava - Utorak 03.03.2020 - 13:49

Holivudska zvezda bi trebalo da prisustvuje jednoj zabavi, ali i da obavi nekoliko poslovnih sastanaka o budućim projektima

Pitu će ovo biti druga poseta Beogradu FOTO: EPA Pitu će ovo biti druga poseta Beogradu FOTO: EPA
Bred Pit bi u septembru trebalo da poseti Beograd. Kako saznajemo, za to postoje velike šanse, a s glumčevim agentima pregovara jedan srpski biznismen, koji nudi 400.000 evra za samo 24 sata glumčevog boravka u Srbiji.
 
On želi da bivšeg supruga Anđeline Džoli dovede na svoju zabavu, ali i da organizuje sastanke o budućim projektima u filmskoj industriji. Pregovori traju već nekoliko nedelja i do kraja meseca će se tačno znati da li je dogovor postignut i kog datuma on stiže u prestonicu. Ako sve bude onako kako je planirano, Bred će u Beogradu boraviti samo 24 sata. Doći će na dan proslave i biće smeštan u hotelu u srcu prestonice, a obezbeđenje će biti na najvišem nivou. Beograd će napustiti sutradan.
 
Pitu će ovo biti druga poseta Beogradu. On je boravio u našem gradu kad je bio nepoznati glumac. U to vreme imao je samo manju ulogu u seriji „Dalas“. Došao je da poseti reditelja Božidara Nikolića, s kojim je ranije u Budvi snimao film „Tamna strana sunca“, gde mu je majku glumila Milena Dravić. Tada ga je saradnik odveo na Marakanu na Zvezdinu utakmicu.
 
Inače, naša prestonica je među omiljenim destinacijama svetske glumačke elite. Tako je oduvek bilo. Sedamdesetih godina Đina Lolobriđida je špartala u visokim štiklama Knez Mihailovom, Robert de Niro je igrao kolo u „Metropolu“, Džek Nikolson je gotovo neprimećen išao centrom grada, a Kirk Daglas se pred svima svađao sa ženom u „Klubu književnika“, da bi je na kraju izbacio iz kafane.
 
Naš grad je sedamdesetih i osamdesetih bio filmska meka. Najveće filmske zvezde tog perioda Andžej Vajda, Marija Šel, Bernardo Bertoluči, Denis Hoper, Piter Fonda, Liv Ulman uživale su u Beogradu. Džoni Dep je nekoliko puta boravio u Beogradu. Pamela Anderson, kao i Džulija Roberts, ali i Pirs Brosnan takođe su posetili Beograd. Prestonicu je posetila i Ledi Gaga kad je njen tadašnji dečko Tejlor Kini snimao film u Srbiji.
Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: