Bredli Kuper i Dženifer Garner ipak nisu samo prijatelji

Zabava - Petak 07.08.2020 - 12:41

Kada se Dženifer Garner razvela od Bena Afleka, nakon određenog vremena započela je vezu sa biznismenom Džonom Milerom, koja je trajala skoro dve godine i, kako pišu strani mediji, došao joj je kraj.

Kuper i Garner su glumili zaljubljeni par u seriji “Alijas” FOTO: Profimedia Kuper i Garner su glumili zaljubljeni par u seriji “Alijas” FOTO: Profimedia
Iako još uvek nisu poznati svi detalji raskida, ono što je odmah zapalo svima za oko jeste da je nekoliko dana nakon što je obelodanjena vest o tome, Dženifer viđena sa Bredlijem Kuperom u Malibuu na plaži.
 
Podsetimo, nakon što su raskinuli Bredli Kuper i Irina Šajk, najpre se pisalo da je krivac Lejdi Gaga, ali onda se pročula informacija da je ipak Dženifer Garner ta kojoj je zavodnik poklonio svoje srce, a oni su i uslikani zajedno u tom periodu.
 
Ipak, njih dvoje su tada prokomentarisali da su samo prijatelji, te je čitava priča brzo zaboravljena, ali sada su se strasti ponovo uzburkale.
 
Podsetimo, Kuper i Garner su glumili zaljubljeni par u seriji “Alijas”, a fotografije njihovog najnovijeg susreta na plaži, gde im je čak društvo pravila Kuperova ćerka Lea, odmah su obišle svet.
 
Dženifer se brižno igrala sa Leom, dok se Bredli sunčao. Inače, Dženiferin bivši muž, Ben Aflek, već neko vreme je u srećnoj vezi sa glumicom Anom de Armas.
 
 
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: