Brus Vilis uči Majka Tajsona da se bije

Zabava - Petak 18.05.2018 - 07:33

Ukoliko ste ikada zamišljali kako bi eventualno izgledao susret čuvenog akcionog heroja i slavnog boksera, moramo doduše odmah da razočaramo one sa bujnom maštom jer do epskog okršaja u pravom smislu reči neće doći

Vilis će biti trener Tajsonu u novom filmu FOTO: Getty Images Vilis će biti trener Tajsonu u novom filmu FOTO: Getty Images
Na filmu, naravno! Ukoliko ste ikada zamišljali kako bi eventualno izgledao susret čuvenog akcionog heroja i slavnog boksera, moramo doduše odmah da razočaramo one sa bujnom maštom jer do epskog okršaja u pravom smislu reči neće doći.
 
U skorijoj budućnosti imaćemo priliku da „ovaj par“ vidimo u filmu “Trener” (“Cornerman”) u kome će Brus Vilis glumiti lik legendarnog bokserskog trenera Kusa Damata koji je otkrio Majka Tajsona i od njega stvorio “čeličnog” šampiona.
 
Film će biti rediteljski prvenac glumca Ruperta Frenda, poznatog po ulozi u seriji Domovina (“Homeland”).
 
Radnja filma odigrava se u Njujorku, osamdesetih godina prošlog veka kada Damato, koji u to vreme trenira velike bokserske šampione otkriva trinaestogodišnjeg Tajsona, sklanja ga sa ulice i preuzima starateljstvo nad njim.
 
Prema rečima reditelja, film je priča o dubokoj ljubavi između dva vrhunska talenta, koji su ujedno dovoljno hrabri da priznaju svoje strahove jedan drugom i podstaknu sebe na ostvarenje izvanrednog uspeha.
 
To je priča o borbi za ono u šta verujete, ali i film koji će gledaoce navesti da preispitaju pojam snage. Kus Damato je bio poznat po izjavama o strahu: „Strah je najveća prepreka učenju. Ali i najbolji prijatelj. Strah je kao vatra. Ako naučiš da ga kontrolišeš, radiće u tvom interesu, u suprotnom uništiće i tebe i sve oko tebe“.
 
Snimanje filma koje je najavljeno na nedavno održanom Kanskom festivalu očekuje se na jesen a još nije poznato ko će glumiti lik Tajsona. Svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Brus Vilis snaći u ulozi ovog zaista harizmatičnog trenera. 
 
Dok film ne ugleda svetlost dana njegovi ljubitelji u Srbiji mogu da ga vide u ulozi u reklamnom spotu energetskog pića HELL ENERGY ili ulozi hirurga Pola Kersija u drami „Poslednja želja“ („Death Wish“), koja je trenutno na bioskopskim repertoarima.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //