Čarke na koncertu Bijelog dugmeta: Netrpeljivost između Alena i Tife traje

Zabava - Četvrtak 19.08.2021 - 13:47

Grupa "Bijelo dugme" ponovo se okupila večeras na Beer festu, ali njihov nastup ni ovog puta nije mogao da prođe bez kraćih "čarki" između Alena Islamovića i Mladena Vojčića Tife, koji već dugo nisu u prijateljskim odnosima.

„Ma šta će on meni da ‘upada’ u pjesmu“ FOTO: G. Mitić/OK Radio „Ma šta će on meni da ‘upada’ u pjesmu“ FOTO: G. Mitić/OK Radio
Islamović je pre početka koncerta prisutnim novinarskim ekipama na pitanje o odnosu sa Tifom samo kratko, kroz smeh, prokomentarisao: „To mene uopšte ne zanima“.
 
Ono što se kasnije dogodilo, možda je samo potvrdilo da je netrpeljivost između pevača i dalje prisutna.
 
Naime, nakon drugog bloka tokom kojeg je pevao Tifa, Goran je pozvao Alena da im se pridruži na sceni i da zajedno, za kraj, njih trojica otpevaju nekoliko pesama.
 
Na samom kraju pesme „Ružica si bila“, kojom su završili večerašnji koncert, Tifa se naljutio jer je Islamović krenuo da peva njegov deo pesme.
 
On je besno skinuo bubicu i sišao sa bine u pratnji menadžera koji je pokušao da ga smiri.
 
„Ma šta će on meni da ‘upada’ u pesmu“, prokomentarisao je besno Tifa.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: