Članovi benda U2 najplaćeniji muzičari u 2018. godini

Zabava - Četvrtak 06.12.2018 - 11:24

Bend U2 našao se ove godine na prvom mestu liste najplaćenijih muzičara na svetu, objavio je magazin Forbs. Oni su ove godine zaradili 118 miliona dolara, a za njima je Coldplay sa zaradom od 115,5 miliona. Treći je Ed Širan sa 110 miliona dolara.

Zaradili 118 miliona dolara FOTO: Promo Zaradili 118 miliona dolara FOTO: Promo
Sto miliona dolara ove godine bila je zarada Bruno Marsa, dok je na petom mestu Keti Peri da 83 miliona.
 
Između 70 i 80 miliona profitirali su Tejlor Svift, Džej Zi i Guns N’ Roses, a zarade Rodžera Vatersa, Didija i Bijonse kreću se u rasponu od 60 do 68 miliona američkih dolara.
 
U „top 20“ su još i Kendrik Lamar, The Weeknd, The Eagles, Depeche Mode, Pink, Luk Brajan, Džimi Bafet i Lejdi Gaga koji su svi zaradili po više od 50 miliona.
 
Od 20. do 30. pozicije na listi našli su Kelvin Heris, Pol Mekartni, Drejk, Dženifer Lopez, Foo Fighters, Elton Džon, Metalika, Gert Bruks, The Chainsmokers, Bili Džoel i Rolling Stones sa zaradama oko 40 miliona dolara.
 
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: